lauantai 13. syyskuuta 2014

253: Kisasuunnitelmia

Huomenna se siis tapahtuu. Trailerikin odottaa pihassa huomisaamua varten. Niin sitä sitten päätettiin ilmoittaa minut ja Mosset harjoituskoulukisoihin! Kisat järjestetään täällä Kuusamossa ja kisakutsu ilmestyi päälle parisen viikkoa sitten, samaan aikaan kun varmaan kaikki hevosihmiset seurasivat silmä kovana Ranskassa pidettyjä Normandian MM-kilpailuja, niin tein myös minäkin, eritoten juurikin kouluratsastusta! MM-kilpailut ovat aina ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista, kun saa seurata huipputason ratsastusta, kotoisasti omalta löhösohvalta... Samalla se motivoi itseäänkin, jatkamaan ja yrittämään tähtäämään vielä korkeammalle.

Helppo B K.N Special 2009 ja Helppo A:1 2009 ovat luokat, mihin ilmoittauduin. Olen käynyt kisoissa vain yhden ainoan kerran elämäni aikana, silloin Aatun kanssa useampi vuosi sitten. Silloin ratsastin raviohjelman ja C-merkin kouluohjelman. Joten, huomenna starttaan ensimmäiset helppo B- ja A-luokat... Ja vaikka kisat ovat jo huomenna, ei minua ainakaan vielä jännitä! En yleensäkään ole kovin ramppikuume-tyyppinen ihminen, ja olen minä muutenkin luottavaisin mielin Mossen kanssa. Saa sitten nähdä, mikä fiilis on huomen aamulla... Toivotaan, että kisat sujuvat hyvin!

Kuva otettu 26.8, silloin kun näkyi vielä Normandian MM-kilpailut!

Kisat järjestetään siis Kuusamon raviradalla ja päivä on samalla tehty kokoperheen hevostapahtumaksi. Kouluohjelmien jälkeen on myös Match Show sekä paikalla on buffet, ponitalutusratsastusta...  Ja pitihän se pikku-Moskukin ottaa mukaan päivän vilinöihin, ponivauveli ilmoitettiin Match Show'hun ja ponin esittää tuomarille kaverini Nata. Nata kävi kahtena viikonloppuna vähän harjoittelemassa Moskun kanssa esitystä, talutusta, tuomarille poseeraamista... Ja kyllähän pikku ori ihan hienolta näyttikin, toivotaan, että se osaa olla edukseen myös näytön paikassa!

Huomaa, että poni on ollut kesän laitumella, mutta on sille silti lihasmassaakin ilmestynyt!

Vielä ratsastan Mossen kevyesti tälle päivää, haen viimeisiä säätöjä. Sitten alkaakin armoton varusteiden puhdistaminen ja kiillottaminen, auton pakkaaminen lähtökuntoon ja odottaminen huomisaamua! Katsotaan, miten myöhään huomenna menee, ehdinkö miten nopeasti kuva- ja videomateriaalia tänne päivittelemään, ehkä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!