torstai 3. lokakuuta 2013

217: Kuitenkin oli sitten se poskiontelontulehdus.

Tänään oli ihan pakko lähteä jo puolilta päivin koulusta, kun päähän sattui niin vietävästi. Suuntana terveyskeskus, vaan eihän me sinne heti menty, sillä saimme vastaukseksi että vasta varttia vaille kolme olisi sinne mentävä. Joka tapauksessa mentiin kuitenkin kotiin pariksi tunniksi ja sillä välin äiti siivosi karsinan ja puuhaili melkein kaikki muutkin tallihommat. Kotona hevosen sekä kissojen ruokinnan ja oman syömisemme jälkeen lähdettiin ajamaan takaisin kaupunkiin päin. Siellä terveyskeskuksessa meidän ei tarvinnut edes kauan odottaa, kun nimeni huudettiin.

Sairaanhoitaja kyseli ensin ihan perusasiat läpi ja epäili, että tuskin se vielä poskiontelontulehdus kuitenkaan ole, mutta katsotaan nyt kuitenkin tällä ultralla läpi. Normaalistihan poskiontelontulehdus iskee vasta jälkitautina pari viikkoa flunssan jälkeen, joten hassultahan se tuntui, että se olisikin jo nyt neljä päivää taudin iskemisen jälkeen tullut. Ultran jälkeen lääkäri sitten totesikin, että näyttäähän siellä mätää olevan. Saatiin reseptit ja tunnin päästä käytiin apteekista hakemassa antibioottikuuri, jota pitääkin syödä nyt sen viikon ajan aamua iltaa.

Ikävin juttu tässä on se, että taitaa jäädä Mossen liikuttelut melko vähäiseksi, sillä kaikenlainen yhtään sykettä nostava rasitus ja työt ja tekemiset on kielletty, ennen kuin tulehdus laskee. Voi peeveli! No, Mosselle tulee nyt vähän helpompi viikko, ehkä minä sen kanssa vähän voin kävellä... Tai sitten jos pyydetään Mosselle liikuttajaa, sillähän se tulisi ratsastettua. :) Nyt ainakin tänään Mossella oli vielä muutenkin täysi lepopäivä sen hieronnan  vuoksi, mutta katsoo nyt mitä keksitään sitten seuraaville päiville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!