sunnuntai 20. lokakuuta 2013

219: Kotosalla oleskelua.

Joo, elikkäs silloin edellisen postauksen jälkeen sain tekstiviestillä ilmoituksen, että kyseiset valmennukset jouduttiin perumaan, kun sielläkin tallilla oli kenttä jäätynyt siihen kuntoon, ettei siellä ratsastella pysty. Alunperinkinhän nämä valmennukset oli suunniteltu kelivarauksella, mutta epähuomiossa ja hyvin innoissani unohdin sen seikan sitten tänne mainita. :D Ehdin jo ihan tosissaan innostua valmennuksista, joten totta kai tämä tuli pienenä harmituksena, vaikka jo oli tiedossa aikaisemmin, ettei valmennuksia välttämättä voi pitääkään. Mutta tilanne on nyt tämä, talvi saapui Kuusamoon ja ulkosalle on satanut ja tuiskuttanut luntakin jo reippahasti. 

Ratsastamaan ei olla vieläkään Mossen kanssa päästy, jonka alkaa jo huomaamaankin Mossesta! :D Se on ihan selvästi kerännyt jonkin verran energiaa, sillä tarhassa se näyttää olevan välillä melko ripeäliikkeinen. Vaikka Mosse onkin leppoisa kaveri, eikä sinänsä edes kerää virtaa, taitaa senkin mielestä jo olla korkea aika alkaa hommiin. Vaan ei me vielä pystytä, korkeintaan jos ensi viikolla jonakin kauniina päivänä lähdetään katsomaan, missä kunnossa maastotiet ovat. Vaikka nyt sää onkin mitä talvisin, ensi viikolla lämpötila on rutkasti plussan puolella ja maakin sulaa jälleen ja pysyy sellaisenaan jonkin aikaa. Joka tapauksessa, oli kelit mitkä hyvänsä, kenttä on ja pysyy edelleen käyttämättömänä ja vaihtoehtona liikutukselle on maastolenkkeilyt. :D

18. päivänä eli toissapäivänä, kun ensilumet sitten satoi, niin pakkohan se oli kissatkin päästää pihalle katsomaan ja ihmettelemään maan valkeutta. Monti se kyllä viihtyi ulkosalla ja heti lähti heinälatoon myyrien hajuja haistelemaan... Ocicat-kissat, sisarukset Elvis ja Kukka tutki etupihan antimia, eivät ne kauas menneet. Kukka pysytteli vain ulko-oven edustalla ja lopulta menin avaamaan oven ja Kukka juoksi suoraa päätä sisälle. :D Reppanalla vissiin alkoi paleltamaan ja se totesi, ettei täällä ulkona ole mitään sen kummempaa, kylmää vain! Ja kissathan ovat tunnetusti lämpimän ystäviä... Elvis sen sijaan jaksoi tutkia maisemia hieman kauemmin, mutta lopulta sekin juoksi suoraa päätä ovesta sisälle, kun sen kävin aukaisemassa.










Mulla tosiaan alkoi viime perjantaina syysloma, joten mikäs tässä kotosalla lomaa viettäessä!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!