keskiviikko 1. tammikuuta 2014

232: Uusi vuosi 2014

Tänään on tammikuun ensimmäinen päivä. Vuoden 2014 ensimmäinen päivä ja jo varmuudella voin sanoa, että ensimmäisten viikkojen aikana tulen aina kirjoittamaan päivämäärää kysyttäessä numerot 2013... :D  Eilisiltana rakettien pauke täytti taivaan meidänkin asutusalueen yllä. Mosse omaan rauhalliseen tapaansa välittänyt tuon taivaallista mistään paukkeesta, uteliaasti vain kuunteli korvat hörössä kun kentällä ratsastimme samaan aikaan. Onnistuimme jopa yhden raketin näkemään, se oli väriltään kelta/vihreä. Sen verran kaukana meidän naapurit ovatkin, ettei sen enempää väriloistoa näkynyt!

Kenttä ei onneksi ole enää liukas, kiitos, kun satoi pienen kerroksen nihkeää lunta, mutta alta se oli vielä kova. Ja Mossea piti taas kunnolla rohkaista liikkumaan eteen päin käynnissä sekä ravissa, laukkaa en kehdannut kokeilla. Onneksi viime yönä satoi taas lisää lunta ja saisi sataa vielä pikkuisen lisääkin, jotta kentän pohja tulisi taas pehmeäksi ja hyväksi ratsastaa. Toissa päivänä kun vielä oli liian kova pohja ratsastaa, talutin Mossea samallailla kuin niinä pakkaspäivinäkin. 15 minuuttia kävelyä sujui melko sukkelaan, vaikka Mosse olikin välillä, että "en nyt ihan oikeasti jaksais enää..." Aina sitä miettii, missä vika, mutta minkä hevonen sille mahtaa, jos on perusluonteeltaan enemmän laiskanpuoleinen kuin vireä! Isoksi hevoseksi Mosse on todella ihanan rauhallinen ja helppo käsitellä ja kyllä se liikkuu, kun hallitsee tekniikan...


Hyvät uudenvuoden toivotukset vielä kaikille!



//edit. Viime postauksen video ei jostain syystä ilmaantunutkaan näkyviin. Yritän ladata sen tässä ihan lähipäivinä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!