torstai 4. huhtikuuta 2013

173: Ulkoasuun tulee muutoksia, piakkoin...

Päätin jo hyvän aikaa sitten, että blogia pitäisi piristää hieman uudella ulkoasulla! Suunnitelman toteuttamiseen menikin vain vähän pidempään ja vasta pari päivää sitten sain kunnolla aikaiseksi aloittaa tekemisen. Ensimmäiseksi aloitin bannerin teolla. Banneri etenee ihan hyvää vauhtia, lähinnä teksit ja loppusilaukset puuttuu, perusta on jo valmiina. Sen jälkeen alkaisi koko muun blogin uudistus, kääk! Ideoita pukkaa vaikka millä mitalla, mutta toteutus sitten onkin eri asia... :D Vähän vaan kauhistuttaa bannerin väri. Tuleekohan siitä liian talvinen, vaikka kevät on jo alkanut? No ei se mitään, sittempähän teen uuden keväisemmän lookin kunhan on sen aika! ;)

Mosse-pojulla oli tänään vapaapäivä vaikka alunperin oli tarkoitus pitää se huomenna. Mutta kun tänään vasta joskus kuuden maissa saatiin kentän lanaus/linkous valmiiksi (Toivottavasti viimeistä kertaa! Kenttä lingottiin siksi, koska nyt kun lumet alkavat kohta sulamaan, niin kentällä olisi mahdollisimman vähän lunta joten se sulaisi nopeammin!) ja Mosse kun torkkui niin rauhassa ilta-auringossa niin päätin, että Mossella on tänään se vapaapäivä huomisen sijaan. Kävin nakkaamassa Mosselle vähän heiniä nokan eteen ja sitten hölläilin sisällä televisiosta katsoen Sydänmailla-ohjelmaa. Hitsit, se on vain yksi ihanimmista sarjoista ikinä! Seitsemältä lähdin sitten viemään Mossen talliin jossa harjasin Mossen läpikotaisin ja pistin karsinaan.

Lisäsin aikaisemmin karsinaan kuivikkeita, puhdasta turvetta ja purua joukkoon. Mosse näki heti, että nyt on taas puhdas ja paksu sekä pehmoinen patja alla! Se alkoi heti kuopsuttamaan kuivikkeita innoissaan ja köllähti maahan ja hinkkasi korvajuuriaan myöten itseään kuivikkeisiin, kunnes oli tyytyväinen. :D Siitä kun se sitten nousi ja ravisteli itseään (se oli tosi puruinen) samalla muutama puru lensi omaan suuhuni, en tiedä millä ilveellä, ja samalla sain kauhean tukehtumiskohtauksen. En meinannut saada niitä ollenkaan irti takertumasta nieluuni, ja siellä ne taitaa edelleenkin olla... :D Mutta hope so, eiköhän ne juomalla irti lähde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!