tiistai 16. huhtikuuta 2013

177: Hengissä ollaan! :)

Kuusi päivää vierähti ilman postauksia. Arkena loppui ihan totaalisesti aika kesken, koska mm. äidinkielen tunneille piti saada kirjoitelma valmiiksi sekä maantiedon koekin oli perjantaina johon piti yrittää lukea niinä iltoina. Onneksi koulunkäynti on minulle suht helppoa touhua ja kaikki oppiaineet sujuvat hyvin, joten ei sitten  kaikki kokeisiin lukeminenkaan tunnu liian raskaalta ja ylivoimaiselta hommalta. :) Mutta sen verran se vie voimia ja aikaa, etten mitenkään ehtinyt ihan oikeasti tulla tänne koneen äärelle näpyttelemään ja päivittelemään blogia... Mutta here I am again ja alankin taas valaisemaan teitä elämästämme!

Viime keskiviikon jälkeen ratsastin Mossen torstainakin kentällä ihan normaalisti. Perjantaina juoksutin Mossen liinassa sekä lauantaina ratsastin sen. Kevät on edennyt jo melko pitkälle ja lumetkin on sen verran sulanut pois ja lämpötilakin on reilusti plussan puolella että mitä siitä seuraakaan? Liukkautta ja jäätä... Sunnuntaina kenttä oli jo vähän sohjona tai pikemminkin liukkaamman puoleisena pehmeänä jäänä. Sunnuntaina emme muuta oikein pystyneet kentällä menemään kuin käyntiä. Nyt maanantaina ja tiistaina en ole päässyt edes ratsastamaan, kun kenttä on kurjassa kunnossa.

Joten tässä nyt odotellaan todennäköisesti sen verran kauan, kunnes jäät sulavat eikä ole enää liukasta. :) Tuskin tässä enää kauaa menee, koska on ollut jo niin lämmintä pitkään. Ja kunhan jäät sulavat niin kenttäkin toivon mukaan kuivuu pian. Ja itse asiassa pienet vesilätäköt ei meidän menoa edes haittaa. ;) Ei olla sokerista tehtyjä! Ja ei sitäkään lätäkkökeliä kauan kestä. Ärsyttää vaan, kun kevät oikeasti on näin myöhässä! Viime vuonna taisi jo tähän aikaan olla suurin osa lumista sulanut pois, kenttä oli kuiva ja aurinkokeli sekä melkein +20 asteen "hellepäiviä". Ajatella!

Joo, tuo ylläolevan kuvan tosiaan oli tarkoitus olla tämän blogin uusi banneri... Mutta kun siitä oikeasti tuli niin talvinen eikä noita värejä keväisemmiksikään olisi saanut muutettua. Ja kun ajattelin, että kevät on jo oikeasti sen verran pitkällä enkä sitten oikeasti halua enää blogiani talvestaa enempää. :D Banneria en siis todellakaan saanut valmiiksi ja tuokin on keskeneräinen raakaversio. Kuvasta puuttuu siis kaikki teksit ja loppulisäykset sekä muutamia häiritseviä rajauksia olisi vielä pitänyt muokkailla. Uutta ulkoasua tulee siis todennäköisemmin vasta kesemmällä, kunhan oikeasti kevät pääsee kukoistukseensa ja luonto vihertää!


Kaikki varmasti onkin jo kuulleet PSY:n uuden biisin, Gentlemanin. Minä ihastuin jo aikaisemmin tulleeseen Gangnam Styleen ja totta kai tästäkin biisistä tuli uusi hitti! :D On vain niin hauska musiikkivideokin ja biisikin on tarttuva... Hyvä PSY!



Ai niin ja siitä hampaiden raspauksesta vielä mikä tässä viime viikolla tehtiin. Ei siinä mitään  muuta kuin se, että ne seuraavat päivät menin juurikin kuolaimettomilla suitsilla, koska onhan se suu varmasti vähän hellänä raspausoperaation jälkeen, vaikka eläinlääkäri huolella ja sievästi työnsä on tehnytkin. :) Mossen suussa ei ollut pahemmin mitään, vähän oli toisella puolella tullut purupintoihin terävää  pintaa ja joku muukin pikku juttu siinä oli. Kuitenkin tämä oli jo ilmennyt sillä lailla, että peruuttaessa Mosse hangotteli vastaan ratsastaessa. Ensin Mosse antoi raspata ilman rauhoitusta sen toisen puolen, mikä ensimmäisenä otettiin. Mutta toista puolta, mikä ilmeisesti oli se vähän kipeämpi puoli, ei antanutkaan niin hyvin joten sitten päätettiin rauhoittaa se.

Mosse oli niin reppana sen jälkeen kun se rauhoitettiin! Itse raspauksessa ei kauaa mennyt, mutta sitten sen jälkeen kun laitoimme Mossen karsinaan niin olihan siinä homma saada siirrettyä se sinne. Mosse kun oli melkein kuin nukuksissa ja se muutenkin on vähän laiskimus siirtymään paineen alta, niin entä sitten rauhoituksen alaisena. :D Kyllä me oikeasti saatiin Mosse hyvin karsinaan. Laitoimme Mosselle tallitoppiksen ylle, jotta sen antama lämpö nopeuttaisi rauhoitusaineen vaikutuksen hälvenemistä. Mosse välillä nukahti totaalisesti, ainakin se hengitti niin syvään ja pitkään ja se jopa kuorsasikin välillä. Enhän minä nyt oikeasti osaa sanoa, kuorsasiko se. Osaako/pystyykö hevoset edes kuorsaamaan? Joka tapauksessa Mosse oli aika unisena seuraavat pari tuntia, kunnes se päästettiin virottuaan loppuillaksi ulos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!