perjantai 3. elokuuta 2012

048: Mossen entinen omistajaperhe

Otsikkoon viitaten, Mossen entinen omistajaperhe on tulossa Kuusamoon lomalle, mutta myös katsomaan ja tervehtimään Mossea, sekä todennäköisesti ratsastamaankin. Voi, kuinka ihanaa! Muistaakohan Mosse vielä heidät? Eihän aikaa ole kulunut kuin päälle pari kuukautta, ja kun Mosse kuitenkin oli viisi vuotta näillä ihmisillä. Ja hevosen muisti on pitkä. Ja Tarun ja Villen 4-vuotias tyttö Jeminakin on varmasti ikionnellinen, kun pääsee näkemään Mossen!

Eli tänä aamuna he lähtevät/ovat lähteneet ajelemaan autolla Kuusamoon päin. Jo tottahan toki, kun he lomalle tulevat, kuuluu lomasuunnitelmiin muutakin kuin hevostelua. Katsotaan, missä paikoissa me menemmekään käymään, täällä Kuusamossa kun on niin paljon kaikenlaista aktiviteettiä, kun turistipaikka on kyseessä. Mutta Tarun ja Villen toiveiden mukaan toimitaan. :)

Katsotaan nyt sitten, että kirjoittelenko tänne blogiin postauksia tällä aikavälillä, eli perjantai-sunnuntai. Tai sitten kerron viikonlopun tapahtumista myöhemmin.

Ja loppuun vielä mainitsen, että vaihdoimme ikivanhan läppärin veljeni vanhaan koneeseen (vaikkakin tämä konekin on melko uusi) ja iloksi kameramme videot toimivat, joten pystyn tekemään jatkossakin videopostauksia! Ja nyt ajattelin myös viikonlopun aikana kuvata kaikkea kivaa materiaalia!


3 kommenttia:

  1. Sulle OIs Haaste http://maailmaahevostensilmista.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sulla on tosi kiva blogi, liityin lukiaks :)!

    http://iinanhevoselamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Jes jes, videoita kehiin! Ihan mahtavaa! :D

    VastaaPoista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!