lauantai 25. elokuuta 2012

058: Maastoilua ja muutamia kuvia

Sori pienoinen blogipostaus tauko, en tajua, miksi en ole kirjoittanut näinä edellisinä päivinä tänne mitään! :D Kai siksi, ettei mitään erityistä ole tapahtunut tai siksi, etten ole saanut otettua kuvia tai videoita, johtuen siitä, kun enimmäkseen yksin ratsastelen ja hoitelen Mossea, joten on melko hankalaa saada kuvaajaa siinä sitten. Tai toki minä nyt äitini saisin kameran taakse kuvaamaan, mutta arkena kun aikataulutukset menevät siten, että minä ratsastan ja äiti yleensä tekee samaan aikaan tallihommia...

Joten siksi kysynkin, jaksatteko te arvoisat lukijat lukea jokapäiväisiä tohelluksiamme Mossen kanssa vailla kuvia jokaisessa postauksessa, juuri yllä mainituista syistä? Toki yritän aina saada kuvia otettua kun se on mahdollista, mutta aina se ei onnistu, varsinkaan koulupäivinä ja arkena... Mutta muuten olemme Mossen kanssa touhuillut ihan normaalisti. Keskiviikkona ja torstaina ratsastelin Mossen kentällä, perjantaina liinasin pojan ja toki olen hoitanut ja harjaillut Mossea paljon. :)

Ja tänään oli niin kaunis ja lämmin ilma, että se tuntui niin mukavalta! Varsinkin, kun ilmat tässä vasta kylmenivät ihan totaalisesti ja se tuntui siltä, kuin olisi aivan jo ollut syksy. Siksi tämänpäiväinen tuntui jopa "helteeltä", varjossa +15 astetta. Eihän se paljoa ole, mutta ainakin tuntuu lämpimältä verrattuna +5 asteeseen. Hienon päivän johdosta lähdin maastoon Mossen kanssa, vaikka suunnitelmiin kuului jo muutenkin, että viikonloppuna maastoon menen. Varustin Mossen kuntoon, jonka jälkeen nousin kentällä satulaan ja sitten jo lähdettiinkin matkaan. Ratsastin Mossen pihan ja tontin poikki tien vierustalle asti, jonka jälkeen nousin alas satulasta ja talutin Mossen tien vierustaa ja sen yli. Tämän jälkeen kun päästiin taas maastoreitille, nousin takaisin satulaan. Mosse seisoi todella kivasti silloin, kun nousin takaisin sinne selkään. Lähdin ratsastamaan saman reitin kuin viimeksikin, koska se yksinkertaisesti on vain niin hyvä reitti! Hiekkatie on niin tasainen, että sen voisi laukaten vaikka mennä läpi. Ei tarvitse pelätä tiessä olevia kuoppia tai kiviä.

Mutta ennen kuin hiekkatielle pääsimme, kohtasimme taas muuan poro-otuksen kun kävelimme pellonvierustaa. Mutkan takaa ilmestyi näkyviin kolme poroa, jotka säikähtivät minua ja Mossea. Porot lähtivät juoksemaan kauhealla ryminällä ja vauhdilla karkuun, mutta Mosse vain kävellä lönkytti eteen päin ja katsoi poroja ihan rauhassa. Porotkaan eivät kauas karanneet ja rauhoittuivat nekin, kun huomasivat, ettei meistä mitään vaaraa ollut. Joten porot jäivät noin kahdenkymmenen metrin päähän syömään heinää ja me vain Mossen kanssa käppäilään ohi siitä sitten. Minulla on ihan pakko hehkuttaa sitä, että minulla on niin ihana hevonen, joka ei pelkää eikä välitä poroista! Se on vain niin mukavaa, kun ei tarvitse tressata maastoilua sen takia, jos hevonen poroja pelkäisi, niitä kun on täällä niin paljon.

Ja maastoillessa hiekkatielläkin yksi poro juoksi tien yli, ja Mosse ei välittänyt mitään. Muutenkaan emme mitään kummempia tehty siellä maastossa, mentiin tasaisesti eteen päin ja minä katselin samalla maisemia. Mosse on kyllä tosi mukava heppa maastossa! Meillä oli tänään niin kivaa siellä, että tekisi mieli lähteä vaikka nyt ja heti uudelleen sinne! Meistä tulee Mossen kanssa pelkkiä maastohulluja, ja unohdetaan koulutyöskentelyt siihen... No, ehkei nyt kuitenkaan! :D

Kotiin saavuttuamme yhden tunnin ja viidentoista minuutin kuluttua äiti oli pihahommissa ja halusi ottaa kuvan kamerakännykällään minusta ja Mossesta. 




Siinä me nyt olemme maastoilutamineet yllämme! 

Ja tähän loppuun ajattelin lisätä muutaman kuvan, mitä olen sattunut ottamaan näiden päivien aikana. 



Mosse on niin hieno, kaunis ja komea poika, eikös olekin?! <3 



Tuon yllä olevan kuvan tein tässä joku aika sitten, ensin ajattelin, että olisin tehnyt tuosta uuden bannerin blogilleni. Kertokaa, mitä mieltä te olette siitä? Tosissaan tuosta puuttuu teksit ja blogin otsikko, mutta muuten pohja olisi tuossa valmiina.


6 kommenttia:

  1. Oi tuo ois ihana banneriksi! Ja mie ainaki jaksan lukea aina teän kuulumisia!

    VastaaPoista
  2. Tuo olisi kyllä tosi hyvä banneriksi!
    Itse olen vähän laiska lukemaan postauksia ilman kuvia tai videoita, tai sitten mielellään olisi lyhyehkö teksti jos ei ole mitään pikku piristystä.

    VastaaPoista
  3. Mielellään lukee tekstejä ilman kuviakin! Kirjoitat vaikka sitten tiivistytemmin, mutta olisi mukavaa saada lukea tekstejä hieman useammin :)

    VastaaPoista
  4. Itse ainakin jaksan lukea ihan mielelläni postauksia ilman kuvia, musta on kivaa lukea teidän kuulumisia (::

    VastaaPoista
  5. tosi kiva postaus! :) kyllä näitä jaksaa ilman kuviakin lukea, milloin tulee se vastauksia kysymyksiin postaus? :)

    VastaaPoista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!