sunnuntai 17. helmikuuta 2013

150: Parhaimmat kuvat Mossesta, osa 2

No niin, minä jo pilasin muka niin täydellisen suunnitelmani laittaa  kaikki kuvat päivämäärineen järjestykseen.  Tässä on nimittäin sellaisia kuvia, mitkä ovat otettu aikaisemmin, mitä viime postauksessa olleita kuvia. Mutta jospa se ei haittaa, kunhan edetään vuodenaikojen mukaan, eli kevät, kesä, syksy, talvi... Tässä tulee nyt sen pidemmittä löpinöittä Parhaimmat kuvat Mossesta, osa 2 postaus..


Kuva 13, päivämäärä 9.6.2012
Ekoja maastoreissuja tässä kuvassa. Mosse näyttää kivan vireältä ja ryhdikkäältä. Värit sointuvat hyvin kesäiseen taustaan. Tässä kuvassa on hyvä tunnelma ja  itse ainakin pidän tästä kovin!


Kuva 14, päivämäärä 31.5.2012 
Yli uskomattoman ihana kuva mielestäni! Taustalla iso pelto, kauempana horisontissa metsää. Hevosen varusteet, eli pintelit ja satulahuopa sopii hyvin omiin vaatteisiini.  Mossen ilme taas niin luttana! Kuva on omasta mielestäni rajattu hyvin ja jotenkin tämä on vain minun mielestäni yksi huippuotoksista!


Kuva 15, päivämäärä 4.6.2012 
Mosse seisoo niin ryhdikkäänä ja komeana! Tässä Mosse on jopa aika fitness-kunnossa. Olisipa se nytkin tuollainen! :D Yksinkertaisesti hevonen kiinnittää selvästi huomion tätä kuvaa katseltaessa. Väri on jotenkin vääristynyt vain kumman punaiseksi...


Kuva 16, päivämäärä 4.6.2012 
Ihana, olematon hulmuharja! Silmät katsovat kameraan ja vauhdilla eteen päin. Kuvassa on hyvä tarkennus ja väritkin täsmäävät ja rajaus on onnistunut. (Huomioikaa, kaikki mitä tänne näistä kuvista kirjoitan, ovat omia mielipiteitäni, joita kuitenkin punnitsen, ja mietin kyllä, mitkä ovat onnistuneita piirteitä ja mitkä eivät.) Oranssi riimu sopii ihanasti Mossen omiin sävyihin. :)


Kuva 17, päivämäärä 4.6.2012 
Liitokavio! Yksi ryhdikkäimmistä kuvista Mossesta liikkeessä pää ylväästi pystyssä, korvat hörössä. Kuva on otettu ns. "maantasalta", joten hevonenkin näkyy alaviistosta. Kivan erilainen kuva, joka näyttää uudenlaisen perspektiivin.


Kuva 18, päivämäärä 24.8.2012 
Tämmöinen normaali kuva, missä on kuitenkin tarkka kohdennus ja hyvät värit sekä hentoinen auringon hohde. Kuvassa Mossen oma nahkariimu, joka jotenkin sopii todella hyvin tähän kuvaan. Mossen korvat näyttävät vain turpaan suhteutettuna kumman isoilta...


Kuva 19, päivämäärä 16.6.2012 
Ensimmäisistä Maijun valmennuksista, missä sain Mossen kulkemaan kivan näköiseti. Tässä kuvassa on ihan kiva ryhti, hevosella takajalatkin joten kuten alla ja kuvassa on kiva tekemisen meininki! Ihana kesä! Kesä meinaa minulle ilmiselvästi kunnon kouluratsastusta. ;)


Kuva 20, päivämäärä 28.7.2012 
Estehyppelöitä. Tämän kertaiset kuvat ovat oikeastaan parhaimpia, mitä viime kuluneen ajan aikana ollaan otettu estekerroista. Mosse hyppää niin isosti, mutta komeasti edelleenkin! Oma asento on vähän hankala, koska koulusatula, mutta siltikin Mosse sai aina tilaa hypyissä kaulalleen ohjasta myötäämällä. Mossehan on oikein uljas esteratsukin. :)


Kuva 21, päivämäärä 28.7.2012 
Samalta estetunnilta kuin ylempi. Mutta miten hevonen voikaan näyttää niin höyhenen kevyeltä? Tässä kuvassa on niin kaunis ja tosissaankin kevyt asento Mossella, enkä itsekään näytä hullummalta.


Kuva 22, päivämäärä 2.7.2012 
Niin kaunis ja ihana kuva. Erityisesti tässä kuvassa vangitsee sininen taivas, johon Mossen sininen riimu sointuu hyvin sävyihin. Hevosen kiltit silmät ja rento olemus luovat vaikutuksen. Omanlaistaan tunnelmallisuutta lisää se, että kuva on otettu alhaalta päin ja melko läheltä. Ainoa, mikä kuvassa häiritsee pienesti, on tuo kuusiokasrykelmä oikeassa alakulmassa, minkä saisi kyllä helposti poistettua joko rajaamalla tai  muokkaamalla piiloon. Mutta muuten täydellinen otos.


Kuva 23, päivämäärä 5.7.2012 
Niin ihanan kesäinen kuva! Pitkä, vihreä heinä peittää jalat ja takana tummemman sävyistä metsikköä. Aurinko paistaa ihanasti takaa hevosen lautasille ja selälle sekä kaulan että pään ylärajoihin. Heinäkin kuin ihan kimmeltäisi. Mossella on tässä kuvassa niin nätisti kaikki jalatkin.


Kuva 24, päivämäärä 5.7.2012
Tämmöinen kivan kesäinen kuva myös. Kuvasta tekee ihanan sen, kun Mosse tuli luokse ja siinä sitten aloin rapsuttamaan Mossea otsasta ja kiitin sitä samalla. Taustalla häiritsee punainen hökkelirakennus, eli talli, mutta senkin saisi rajaamalla piiloon. Kaiken kaikkiaan ihana kuva, ja tätä katsellessa ihan nauttii, mutta samalla tulee niin kauhea ikävä kesää.


2 kommenttia:

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!