torstai 4. lokakuuta 2012

080: Liinausta ja Sara ratsastaa

Mossella on nyt käynyt jo muutamia kertoja eräs nuori tyttö, kakkosluokkalainen Sara ratsastamassa loppukäyntejä normi liikutusten jälkeen. Sara on naapuristamme, ja oikein tuttuja ollaan koko perheen kanssa. Yhdessä ollaan nyt alettu noin kerran viikossa puuhastelemaan heppahommia, Saralla kun on niin palava halu olla hevosten kanssa! Ja pientä maksua vastaan Sara on päässyt kävelemään Mossella loppukäyntejä noin viidentoista minuutin ajan, ja Sara on pitänyt Mossesta paljon. :)

Tänään juoksutin Mossen liinassa ihan normaalisti kaikki askellajit läpi. Aluksi vain talutin Mossea kenttää ympäri ja tein vähän pysähtymisharjoituksia. Ne sujuivat hyvin, ihan niinkuin liinauskin. Mosse oli oikein innokas, oli nostamassa jo laukkaa vaikka pyysinkin vain reippauttamaan ravia enemmän. Mosse vain on niin suloinen, ystävällisten silmiensä ja parhaimman luonteensa takia!








Juoksutuksen jälkeen oli sitten Saran vuoro hypätä kyytiin. Sara meni tällä kertaa ilman satulaa Mossella. Vähän näki ensin Sarasta, että jännitti pikkuisen. Muttei Sara epäröinyt ollenkaan, ihan entiseen malliin kivuttiin hepan selkään ja lähdettiin kävelemään! Sara rentoutui ja matkusti Mossen kyydissä oikein mukavan oloisesti. Saran mielestä ilman satulaa tunsi paljon paremmin Mossen jalat ja selän. :D Ja muutenkin Sara taisi pitää ilman satulalla menemisestä, ja ihan totta, se on tosi mukavaa!

Saralta piti vain ottaa kumpparit pois jalasta, koska ne meinasivat tippua pois, tällä kertaa kun ei ollut jalustimia mihin jalat olisi saanut tuettua ja kengät pitää jalassa. Mutta onneksi ei haitannut, vaikka sukkasiltaan mentiinkin, koska ilmakin oli sen verran lämmin ettei palellut! Ja loppuun vielä kuva Sarasta ja Mosseta + minusta.


Johanna on muuten tulossa taas viikon tauon jälkeen meille huomenna! Puhuttiin, että Johanna pääsisi ratsastamaan Mossen kankikuolaimilla, eli läpiratsastuksen paikka olisi huomenna. Varo vaan Mosse, huomenna sä poju joudut töihin! :D

2 kommenttia:

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!