lauantai 20. lokakuuta 2012

090: Mosse ja koira

Tänä aamuna kun istuin omassa huoneessani sen jälkeen kun aamutalli oli jo hoidettu ja hevonen oli ulkona ja ruokittu sekin aamu kahdeksalta. Yhtäkkiä alkoi vain kuulumaan koiran haukuntaa, mihin en reagoinut edes lainkaan. Haukunta kuului kyllä poikkeuksellisen läheltä, mutten siltikään oikein ymmärtänyt. Hetken kuluttua haukunta kuului taas ja huusin äidilleni vain alakertaan, että haukkuuko tuolla pihalla joku koira?! Äiti huusi, ettei hän tiedä ja käski minun mennä katsomaan. Niimpä menin ulos ja aivan oikein, koirahan siellä haukkui hevosta! Koira oli kiltti ja melko pienikokoinen, se tuli heti vastaan ja jalkoihin kiehnäämään kun se näki minut. Mutta hevonen sitä kiinnosti erityisen paljon!

Koira haukkui siis hevosta, oli melko lailla sen kyljen ja takajalkojen välissä vähän matkan päässä. Minusta koira ei ollut metsästyskoira, ensinnäkään sillä ei ollut edes metsästyskaulapantaa. Ja toiseksi, vaikka koira olikin erityisen kiinnostunut Mossesta, ei se minusta nyt niin metsästyskoiramaisesti sitä kohdellut. Koirahan oikein heilutti häntäänsä ja läähätti ja kävi välillä tutkimassa muualla pihamaalla kunnes palasi taas hevosen läheisyyteen.

Mossehan ei välittänyt koirasta ollenkaan. Se mussutti vain heiniänsä verkosta ja antoi koiran hyöriä ympärillään. Ei turhaan Mossen entinen omistaja Taru sanonut, että Mosse ei välitä koirista, nimittäin joskus maastolenkillä ei Mosse letkauttanut korvaansakaan kun koira puri sitä hännästä. :D He maastoilivat paljon koiran/koirien kanssa yhdessä. Joten, kun Mosse ei reagoinut koiraan, ei sekään alkanut sen enempää hätistelemään hevosta. Mutta kyllä se koira äkkiä väisti kauas pois Mossesta kun Mosse vain liikautti päätänsäkään. Joten, en tiedä, tuskin kyseessä kuitenkaan ollut mikään muu kuin tavallinen koira. Sillä hetkeä myöhemmin sinitakkinen nainen huusi ja kutsui koiransa takaisin. Taisi olla vain naapuri ja hänen koiransa?



Ja sainpas sitten kuvattua pienet pätkät videolle kamerallakin, harmi kun akku loppui kesken...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!