tiistai 23. lokakuuta 2012

092: With No Saddle - video



Jenni tuli meille maanantai-tiistai välisenä aikana. Tänään sitten joskus puolenpäivän maihin lähdettiin hoitamaan Mossea ja ratsastamaan. Kenttä oli samanlaisessa kunnossa mitä nyt aikaisemminkin, joten ei pystytty muuta kuin kävelemään. Jennille kelpasi kun ehdotin, että haluaisiko hän mennä ilman satulaa. Niimpä sitten piakkoin Jenni kipusi, tai ainakin yritti kivuta pienien alku ongelmien kera. :D Jenni sanoi, ettei hänen vahvuuksiaan koskaan ole ollut päästä hevosen kyytiin ilman satulaa, varsinkaan ison hepan niinkuin Mossen! Itsellänikin oli alunperin, mutta olen sen verran enemmän treenannut selkäännousua, niin sekin homma alkoi sitten sujumaan nopeammin.

Ratsastaessa ei kentällä siis tosiaan muuta tehty kuin kävelty. Jenni keskittyi kuitenkin siinä samalla takaosa käännöksiin ja niitä sitten harjoiteltiin minä vähän kaverina neuvoen. Hyvin nekin sujui, aluksi Jenni teki vain takaosakäännökset melko loivasti, mutta sitten hetken päästä tulivat he jo hienoja käännöksiä. Kentällä käppäilyjen jälkeen ajateltiin käydä vähän pellolla kävelemässä. Pellon pohja ei ollut onneksi liukas, joten siellä pystyi menemään hyvin, vaikkakin kävellen. Mentiin metsän kautta takapellolle ja pysähdyttiin ottamaan kuviakin. :) Takapellolla kokeiltiin ottaa pieni pätkä ravia, mutta pellon pohja oli niin kova ja jäätynyt niin ei siinäkään oikein kehdannut paljoa ravauttaa hevosta. Kun lähdimme takaisin kotiin päin Jenni ravasi sen metsäpätkän jälkeen pihalle asti.












Mosse on käynyt muuten parturissa, sen harja leikattiin lyhyemmäksi ja häntääkin lyhennettiin, ehkä vähän liikaakin... No, onneksi ne kasvaa pikku hiljaa eikä tuosta nyt edes niin kamala lopputulos nyt tullut! Äiti vain vähän mittasi väärästä kohtaa harjan pituuden... Tapahtunut mikä tapahtunut, harja on nyt vähän lyhyehkö muttei sitä enää voi perua vaikka haluttaisiinkin! Onneksi hevonen ei mahda välittää mikä hiustyyli sillä on. :D Ja ei tuo loppujen lopuksi niin pahalta näytäkään... Kyllä silmä tottuu pian uudenlaiseen näkymään!


8 kommenttia:

  1. oon niin rakastunu tuohon viidenneksi alimpaan kuvaan.. cool! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä se on kyllä ihana kuva! :D very beautiful!

      Poista
  2. Herranen aika, teillä on jo lunta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lunta meillä on jo! Ja tänäänkin vain jatkaa sen satamista. :) Aamulla kun heräsin oli maa entistä valkeampi!

      Poista
  3. Hieno uusi lookki!! ja ihania kuvia, niissä on hyvä fiilis :D

    VastaaPoista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!