keskiviikko 3. lokakuuta 2012

079: Pihattoilua ja turkoosia väriä!

Anteeksi, kun ei tullut postauksia taas pariin päivään... Eilen oli tarkoitus tänne kirjoitella, mutta koko ilta menikin sitten kemian kokeeseen lukiessa, enkä enää jaksanut keskittyä muuhun.  Mutta täksi päiväksi sainkin paljon kertomisen aihetta!

Mosse on alkanut käyttämään pihattoa. Siis ihan oikeasti käyttämään. Tässä vasta muutamia päiviä sitten oli kauhea sadepäivä ja Mosse oli ihan märkänä ulkona. Ajateltiin, että olisipa mahtavaa, jos Mosse tajuaisi mennä pihattoon suojaan, ei tarvitsisi kylmässä kastua ja murjottaa. Mossehan on tähän asti aina pihattoon tullut, kun sen sinne olen taluttanut. Mutta yhtään pitempään ei se siellä koskaan viipynytkään, vaan lähti saman tien ulos vaikka heinääkin oli pihatossa tarjolla. Mutta nyt ihan vasta, kun talutin Mossen pihattoon tuona sadepäivänä, jäi se sinne tyytyväisenä syömään heiniä ja oli siellä pitkän tovin! Ja nykyisin Mosse oikeastaan käyttää pihattoaan, tänäänkin kun tulin koulusta niin poikapa löytyi pihatosta torkkumasta. :) Jes, hienoa Mosse kun opit pihaton mukavuuksiin!
(Seuraavat kuvat ovat tältä päivältä otettuja.)





Sitten turkoosiin väriin! Kuten on käynyt ilmi, seuraavana värinä, mitä halusin alkaa keräämään tavaroissa, oli turkoosin sävyt. Äitihän osti sieltä Kurikasta sen riimun ja fleecepintelit, missä oli tuota vaaleansinistä/turkoosia väriä. Myöhemmin tilattiin tietysti satulahuopa ja korvahuppu sekä itselleni ratsastussukat, uuden liivin sekä pipon! Tavarat tulivat jo paljon aikaisemmin, mutta vasta eilen otin nämä ihanat turkoosti kamppeet käyttöön. Itse ainakin pidän väreistä, pidättekö te? Täytyy myöntää, taidetaan olla välineharrastajia...












Tämän päivän ratsasteluissa ei ollut mitään kummempia, paitsi että menin alkuverkkojen jälkeen ilman jalustimia! Ilman jalustimia on tosi hyvä ratsastaa, sillä silloin saan oman istuntani vielä tiiviimmäksi ja vakaammaksi. Mosse kulki reippaana eteen päin ja oli muutenkin tosi kiva ratsastaa. :) Tänään ratsastelimme lähinnä askellajit läpi reippaassa temmossa, aluksi ravasimme löysin ohjin lisättyjä kenttää ympäri, sittemmin sama homma laukaten. Mosse sai venyttää kunnolla selkälihaksiansa.

Niin ja vielä mainintana noihin osiin ratsastuskuviin, laatu on vähän huonona, kun kuvista tuli niin pimeitä, että jouduin koneella muokkaamaan niitä valoisemmiksi, että niistä näkisi jotain... Laitan yhden kuvan tähän loppuun vertailun vuoksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!