sunnuntai 7. lokakuuta 2012

082: Kuvailuja, poseerausta ja värejä!

Eilen kaverini Nata tuli meille kylään, tietysti mukanaan ystävämme järjestelmäkamera! Pitkään aikaan emme olleetkaan Natan kanssa nähneet sitten viime kerran kesästä, eli joskus kauan sitten. Siksi olikin mukavaa, kun näimme toisiamme. :) Aamupäivästä sää oli hirmu sateinen, ja siksi vähän jänskätti, että sataakohan se silloinkin kun Nata tulee. Silloin ei kameralla paljoa kuvailtaisi... Mutta onneksi sää selkeni, aurinkokin alkoi paistamaan välissä ja kuvaussessiot onnistuivat mukavasti!

Aluksi kuvasimme meidän talon kissoja, laitettiin kalapannat kulkusineen kaulaan ja otettiin kissat yksitellen ulos kuvattavaksi. Ensin otettiin Kukka, sitten Elvis ja Montia me ei nyt ulos päästettykään, koska Monti on maatiaiskissa ja se osaa kyllä olla ulkona, mutta on eri asia haluaako se heti sieltä tullakaan takaisin sisälle. :D Näitä kahta muuta Ocicattia on niin helppo vain lelun perässä juoksuttaa pihamaalla. Kuvat onnistuivat tosi hyvin, ja ajattelin tehdä erikoisen postauksen, jossa lisään juuri tämän kerran kuvia ja kertoisin vähän kissoistamme. Miltäs kuulostaa? Mutta tämän yhden kuvan minä haluan jo nyt jakaa teidän kanssanne, missä minä sekä Elvis-ocicatti ollaan.


Sitten hepoiseen. Mossen kanssa väriteemamme jatkui ja jatkuu edelleen turkoosina. Aluksi Nata otti muutaman kuvan Mossesta kun olimme laitumella. Sitten kun talutin Mossea, niin pysähdyttiin tarhan/kentän portin etualalle. Mossella oli kerrankin hörökorvat, mikä on ihana juttu, koska kuvistakin tuli onnistuneita! Täällä meillä ei enää oikeastaan ole varsinaista ruskaa, kaikki lehdet ovat tippuneet puista pois. Paitsi poikkeuksena näissä kuvissa tuo yksi oranssi pensas, joka hehkuu ihanasti auringon valossa Mossen kanssa. Mutta nyt, kuvia tulee seuraavaksi!


Mossen kesämasu näyttää aika isolta! 




Tämä kuva oli pakko lisätä, koska valo osuu kauniisti silmään, vaikka hevoselta puuttukin osa turvasta ja korvista.. :D 







Jännältä näyttää tuo harja tässä kuvassa, siksi oli pakko laittaa! 




 











Satulaannousu, eli ei tarvitse ihmetellä minun asentoani.  









Ja pohkeenväistöjä! 



Tämä kuva on minun yksi ehdoton lemppari! Mossella ihanasti tuo muhkukaula kaarella. :) 


Mosse alkoi ravistelemaan päätänsä, saatiin ikuistettua hassu ilme ja korvahuppu tähän kuvaan! :D 



Ja loppuun vielä tämmöinen ylisöpö kuva! Näistä kuvista alankin sitten pikku hiljaa tekemään blogilleni uutta banneria sekä ulkoasua... Kertokaahan toki, mitä mieltä olitte postauksesta ja pidittekö kuvista?


4 kommenttia:

  1. hienoja syksyisiä kuvia! ;) tuo kissakuva on kyl todella taidokas :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kuuluu kuvaajalle! ;)

      Poista
    2. Ja kuvaajahan ottaa kiitokset vastaan. ;D Hienon postauksen olit tehnyt, kissapostausta odotellessa.

      Poista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!