perjantai 15. maaliskuuta 2013

162: Aktiivisuutta ja mielipiteitä

Nyt minua alkoi ärsyttää ihan toden teolla. Minun blogini on ollut tässä parisen kuukautta vähän epäselvä ja epäaktiivinen, postauksia on tullut aina vain silloin tällöin ja tuntuu, että paljon asiaakin on jäänyt kertomatta. Siksi nyt ajattelinkin, että alkaisin työstämään blogia paljon enemmän! Lähinnä meinaan sitä, että alkaisin keskittymään postauksiin useammin ja myös tekemään niistä monipuolisia. Nyt haluan myös todenteolla alkaa väsäämään uutta ulkoasua ja tekemään banneriakin! Mutta siinä saattaa mennä aikaa ja paljon, varsinkin ennen kuin saan suunniteltua ja mahdolliset uudet kuvatkin ottaa tässä ehkä viikonlopun aikana. Jos sää sen sallii. Pilvisellä ja samealla kelillä on turha unelmoida mistään kivoista kuvista!

Ja toinen asia on se, että kaipaisin enemmän mielipiteitä, kommentteja sun muuta asiaa teiltä lukijoilta. Nytkin kaipaisin kunnon jelppiä, että saisin uusia ideoita ja voisin parannella blogiani. Mitkä asiat blogissani ovat  hyviä? Mitkä häiritseviä ja mitkä tarvitsisivat parannuksen varaa? Toivon, että nyt tämän verran aktiivisutta nousisi kehiin, jotta pääsen etenemään asioissa. ;) 

3 kommenttia:

  1. Jotenkin oon huomannut, ettet sä käytä teksteissä enään paljoa ollenkaan hymiöitä, niinkuin alussa jonkun verran. Edes muutama hymiö siellä täällä oikeesti piristää postauksia tosi paljon :---)

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä tekstit ovat tosi hyviä ja kivoja. Tietenkin se mitä enemmän kaipaisi, on ne kuvat, mutta ymmärrän täysin, että niitä ei vain yksinkertaisesti aina saa.

    Uskon myös, että sulla nousis motivaatio, jos postauksiin kommentoitaisiin enemmän ja itse koitan nyt alkaa kommentoida postauksiin, jos suinkin vain jotain edes vähän fiksua kommentoitavaa keksin. :)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä sun blogissa on hyvä ja selkeä teksti, kuvat ja kiva banneri. Ja tietenkin Mosse! :) Postaukset eivät ehkä ole enää niin mielenkiintoisisa kuin ennen ja kuvatkin ovat vähän vähissä, mutta se on iham ymmärettävää jos ei aika riitä.
    Kokonaisuudessaan tämä blogi on kuitenkin kiva ja hyvää luettavaa :)

    VastaaPoista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!