lauantai 16. maaliskuuta 2013

163: KUVIA! - Hyvin nousee, ja niin se kuuluukin nousta!

Mosse on niin ihana oma itsensä taas ratsastaessa! Miten voikaan ihminen muuttua niin iloiseksi siitä asiasta, että hevonen nostaa laukat jälleen herkästi, innoissaan ja ilman vastaan hangoitteluita. Nyt näinä kaikkina kertoina sen pienen paussin jälkeen Mossella on ollut oikein ilo ratsastaa. Se ei ole kertaakaan protestoinut ja se on tehnyt aivan mielissään hommia. Olen saanut Mossen liikkumaan kevyemmin eteen päin, ja mikä tärkein, laukannostot sujuvat kuin vettä vaan! Tänäänkin ehdin vain ajatella seuraavaksi laukannostoa ja hipaisin sisäpohkeella Mossen kylkeä, niin yks ja kaks, laukka nousikin jo! :) Lisäksi se, että Mosse oikein nauttii laukkaamisesta ja on hyvinkin eteen päin pyrkivä. Tänäänkin tein paljon nostoja ja nostot käynnistäkin sujuivat oikein kivasti.

Lisäksi olen hämmästyneen iloinen siitä, että sain korjattua miltei välittömästi samalla viikolla jalkojeni asentovirheet ja ylimääräiset kantapään liikkumiset silloin, kun asiaan kiinnitettiin suuresti huomiota. Mikä helpotus! Nyt jalkani pysyvät vakaina paikoillaan, kantapäät alhaalla ja varpaat ylhäällä sekä koko jalkaterä menosuuntaan. Varmaan olen myös samalla oppinut käyttämään pohkeitani paremmin. Ja vielä se, että ainakin näitä tämän päivän kuvia katsoessa näyttää siltä, että olen parantanut omaa ratsastustani aavistuksen verran ja Mosse näyttäisi kulkevan vähän ryhdikkäämmässä muodossa eikä niin kippuralla sykkyrällä turpa maassa. Vielä on kuitenkin paljon parantamisen varaa, mutta eiköhän se siitä ajan kanssa!

Ai niin, ja Mossella on päällään nyt aivan uusia kamppeita, mistä voisinkin kertoa eri postauksessa tarkemmin! ;) Kuvista sen verran, että laatu on aika heikkona niissä. Mutta pääsääntöisesti kuvat ovat sopivan selkeitä ja väritkin sekä valoitukset sain kohdilleen niitä muokkaamalla, etteivät ne näyttäisi niin pimeiltä. Harmiksi kuitenkin laukkaamis kuvia ei ole, mutta onneksi tilanteen pelastaa nämä muut kuvat! Suunnittelin ottavani kunnollisia kuvia nyt tänä viikonloppuna, mutta voi olla, etten ehdi niitä huomennakaan ottamaan. Aamuksi on luvattu kovaa pakkasta, joten Mosse jää joka tapauksessa muutaman tunnin pidempään karsinaan, ennen kuin sää lauhtuu. Lisäksi me olemme sopineet Johannan kanssa tunnin kello yhdeksitoista! Sen jälkeen jos sää ja aika sallii, niin voisi yrittää napata kameralla hyviä otoksia... Seuraavaksi päästänkin teidät katsomaan ja nauttimaan näistä tämän päivän kuvista!

Ilma oli sen verran kylmä,  että minullakin on tuollaiset ratsastushousut jalassa sekä kypärälakki päässä! :D





Ihana auringonlaskukin oli samaan aikaan kanssamme!





Kiitos muuten vielä edelliseen postaukseen vastanneille!  :)

2 kommenttia:

  1. No niin nytpä sitten tulen kommentoimaan. :D

    Ihania kuvia ja tuo ratsastusloimi <3 jos mulla olis hevonen niin sillä olisi ehdottomasti tuollainen ratsastusloimi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, piti tilata uusi ratsastusloimi ja jotenkin juuri tuo malli paksuine villoineen tuntui parhaimmalta! Se entinen mikä Mossella on kuvissa ollut käytössä, se sininen, oli vaan niin hiiskatin pieni: Cob-kokoa. Aina jäi Mossen takapuoli paljaaksi joten siksi päätin tilata uuden! Tällä kertaa ruskean ja Full-kokoisen. ;)

      Poista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!