sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

164: Lauria Garrelia, Valence Checkia ja mitähän lie ruutukuosia!

Tästä on jo vähän aikaa, kun tilasimme Mosselle uusia kamppeita. Alunperin tarkoituksena oli tilata juurikin uusi ratsastusloimi entisen tilalle. Se entinen sininen kun on Aatun vanha ja siksi niin pieni, Cob-kokoa, eikä se meinannut vain sopia Mossen päälle kokonaan. Aina jäi takapuolesta paljaaksi! :D Siksi ratsastusloimen tilaaminen oli edessä. Ja minkäs muunkaan me päätimme ostaa, kuin saman Horse Comfortin villaratsastusloimen. Tällä kertaa ruskean värisenä ja Full-kokoisena! Omasta mielestäni juuri villa on paljon parempi kuin fleece, sillä se ei sähköisty ja villa lämmittää myös tehokkaammin. Samaan aikaan villa kuitenkin hengittää, eikä tunnu niin tukalalta.

Toinen must-hankinta oli sadeloimi ensi kesälle, keväällä ja syksylle. Mutta sadeloimenhan olisi ehtinyt tilata myöhemminkin, mutta saman tienhän se oli samaan pakettiin tilattavana. Alun perin olimme ostamassa Valence Checkin ruutukuosisen sadeloimen, joka oli niin ylimaallisen suloinen, mutta sitäpäs ei enää ollutkaan. Onneksi löytyi hyvä Rainbusterin sadeloimi, missä on kaulapalakin toisin kuin siinä Valencen sadeloimessa. Tässäkin sadeloimessa on kiva ruutukuosi ja värikään ei ole mistään hassuimmasta päästä. Ja ainakin itse olen pitänyt Rainbusteria aina hyvän merkkisenä, joten uskoisin, että tämäkin loimi on vedenpitävä. Varsinkin, jos sen käsittelee ensin jollakin vedenpitävyyssuojaus aineella, joka on tarkoitettu juurikin loimille.

Kuten kuvasta näkyy, mukaan tarttui vähän muutakin. Olimme miettineet ja etsiskelleet jo jonkin aikaa pelkkää villavilttiä, joka olisi helppo nakata hevosen päälle loppukäynneissä ja taluttaa ne maasta käsin. Sitten silmiin pisti  aivan ihanan värinen sekä myös ruutukuosillinen villaviltti! Se oli ehdottomasti parhain ja ihanin vilteistä, mitä oli tarjolla. Viltti on Globus-merkkinen ja 180x 150 cm kokoinen. Huopaa oli kahden värisenä, harmaana ja ruskea-beigenä. Tietysti halusin ruskean, koska siinä tuo ruskean väri on aavistuksen punainen. Eli juuri samanlainen kuin Mosse itsekin, punarautias. :D Mutta eihän homma vielä tähän loppunut... Nimittäin äitikin ihastui tuohon Valencen sarjaan!

Valence Checkin riimu oli niin aivan yltiösuloinen, muttei liian "vauvamainen" meidän komealle Mosse-pojalle.    Joten sekin tilattiin sitten Full-kokoisena. Samaan sarjaan kuuluvia tuotteita hyppäsi ostoskoriin myös fleece-loime, koulusatulahuopa sekä korvahuppu. Tuohon satulahuopaan ihastuin jo aikaisemmin, kun ihan vain selailin hevostarvike nettikauppoja. Ja tietystihän kun satulahuopaan oli myös korvahuppu, olihan sekin pakko ottaa! Eli siis huopa, huppu ja loimi ovat Valencen sarjaa. Silti niissä kaikissa  lukee Lauria Garrelli, joka on ilmeisesti jokin oma brändinsä. Hieno teksti ja logot piristävät ja antavat kivan vaikutelman tuotteille! :) Itse ainakin olen huipputyytyväinen kamppeiden laatuun ja ulkonäköön, ovat vain niin kivoja.

Ai niin, ja seastahan löytyy vielä yhdet ratsastushousut. Pitkään olin jo etsinyt ruskearuudullisia ratsastushousuja, mutta niitäpä ei noin vaan löytynytkään mistään. Ruskeita kyllä, mutta ei ruudullisia ja minä kun nimen omaan tahdoin ruudulliset ratsastushousut. Sitten näin HKM:n  Cathagena kokopaikkaiset ratsastushousut. Ja vaikka väri onkin harmaa, housut olivat täydelliset! Ja harmaahan on siisti väri ja sehän sopii kaikenväristen kamppeiden kanssa. Nämä housut olivat juuri oikean kokoiset ja istuivat hyvin joka paikasta. :)


Kaikki tavarat löytyivät samasta paikasta, mikä oli todella kiva juttu, niin ei tarvinnut alkaa tilaamaan erikseen monesta eri paikasta kiusallisten postitusmaksujen kera...! Tavarat tilasimme Viljar-shopista. (www.viljarshop.com) Viljar-shopissa on minun mielestäni paljon monipuolisia vaihtoehtoja joka tavarasta ja kivat valikoimat sekä hyvää laatua. Yllä olevat kuvat ovat oikeastaan samat, mitä Viljar-shopissakin on. Riimusta ja loimesta en edes löytänyt kuvaa, missä tuo kaunis kimo hevonen ei poseeraisi. Mutta eihän se haittaa! :) Tämmöinen postaus tällä kertaa, toivottavasti maittoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!