tiistai 25. syyskuuta 2012

075: Kameran muisti loppui ja muuta löpinää

Tähän postaukseen liittyen muutama sananen. Kuten lupasin, aion tehdä ainakin yhden erikoispostauksen, todennäköisesti enemmänkin. Mutta pieni ongelma hommassa taas on... Nimittäin muutamat lukijat toivoivat sitä kunnon videopostausta, missä näette askareemme Mossen kanssa. Ilo mielin toteuttaisin tämän, mutta kameran takia se ei onnistukaan. :D Nyt on nimittäin kamerasta loppunut muistitila, ja videoita ei pystytä sillä tällä hetkellä kunnolla ottamaan. Ja kameralla on niin tuhottoman paljon videoita varmaan kolmen vuoden ajoilta, mutta mitään niistä emme ala poistamaan! Siellä on kaikki muistot rakkaasta Aatu arabistamme. <3 Joten, tässä pitäisi saada aikaan tehtyä jotain näille videoille, varmuuskopioida, polttaa levylle tms. Jotain! Kuvia kyllä pystyn ottamaan joten ei postaukset ihan tyhjiksi aina jää. :)

Vähän Mossen kuulumisia tältä päivältä; ratsastin pojun kentällä ja menin koulua. Alkutunnista lämmittelin Mossen normaalisti ja pikku hiljaa aloin kokoamaan hevosta ja pyytämään liikkumaan tahdikkaammin eteen päin ravissa. Tein muutamia ravinlisäyksiä. Mosse oli tänään todella reippaana poikana ja omaa moottoriakin löytyi. Tänään keskityin varsinaisesti laukka-käynti siirtymisiin. Eli, ratsastin laukkaa ja siirsin hevosen käyntiin täsmällisesti ja säännöllisesti kuitenkin vähän väliä mistä tahansa. Aluksi Mosse otti ravi askeleet laukan ja käynnin välillä, mutta sitten Mosse otti aina siirtymisessä kunnolla takajalat alleen ja tuli hienoja siirtymisiä.

Nyt illemmalla kun ennen kahdeksaa lähdettiin viemään hevosta talliin, oli minun ihan pakko antaa yksi omenan makuinen kurkkupastilli Mosselle kun menin hakemaan sen tarhasta. Mosse tykkäsi siitä aivan hirmuisesti ja olisi halunnut lisääkin. Kurkkupastilleista puheen ollen, minulla on nyt flunssa päällä ja olo on melko kaamea. Yritin helpottaa oloani syömällä muutamia litkuja mitä kaapista löytyi, kuten tervasiirappia lusikallisen sekä hunajaa lusikallisen ja söinpä yhden valkosipulinkynnenkin. Näiden pitäisi tepsiä flunssalääkkeenä... Ja itse asiassa ne tepsivätkin! Oloni oli vähän pidemmän aikaa hyvä, mutta nyt tuntuu taas että pöperöiden vaikutus on laantunut... Mutta, jospa tämä tästä helpottaisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!