lauantai 10. marraskuuta 2012

102: Työhevosen loimi

Tästä ajattelin jo eilen kirjoittaa, mutta päätin siirtää postauksen tälle päivälle kun sain otettua jopa muutaman kuvankin päivänvalolla. No, kuvista ei tullut kyllä ollenkaan upeita tai missä hevonen näyttäisi edustavalta. Heti laitumelle mennessäni oli Mosse niin epäkuvaustunnelmissa, ei se jaksanut keskittyä ollenkaan. Ensinnäkin Mosse on kaamea linssilude ja seurasi koko ajan minua ja kameraa kun yritin saada siitä kuvan, missä näkyisi koko hevonen tai edes hevosen koko pää. Sitten lopulta Mosse ei jaksanutkaan seurata koko ajan minua, joka yritin paeta peruuttaen kauemmas, että saisin edes jonkinnäköisiä kuvia. Mosse alkoi vain syömään - tai no, ehkäpä kaivamaan ja kuopsuttamaan "ravintoa" niinkuin porotkin pelloilla, ja silloinkas poju vasta näyttikin suoraan sanottuna niin hassulta, etten jaksanut itse alkamaan vaivautumaan enempää ja sammutin kameran ja lähdin talliin siivoamaan karsinaa. 

Joten, Mossellehan tilattiin se työhevosen loimi. Amigo Stock Horse - työhevosen loimi, jos tarkkoja ollaan. Loimen me tilasimme Callisto Horselta, joka oli oikein Uutuus-loimi. Mossella on paksu muhkukaula, ja nyt entisissä loimissa oli ongelmana, että kaulakappale melkein kuin kuristaa hevosparan. Se oli varmasti ikävää! Ja nyt kun tämä loimi sattui vastaan tulemaan, totta kai me heti tiesimme, että tämä on se oikea!Amigo-sarjaan kuuluva uusi ulkotoppis,jossa 600 denierin ulkokangas. Loimion vedenpitävä ja hengittävä, siinä on kaksi solkikiinnitystä edessä, ristivyöt vatsan alla sekä häntälenkki. Loimi on tehty leikkaukseltaan sopivaksi leveille hevosille, mm. suomenhevoset, ponit, Quarterit ym." 


Kuvaus kuulosti juuri sopivalta, ja arvelimme että loimi sopisi täydellisesti Mossen päälle! Ja nyt kun loimi pari päivää sitten saapui ja kun kokeilimme sitä Mosselle, istui se todella hyvin! Ja kaulakappale tilattiin XL-kokoisena, ja nyt täytyy sanoa, ettei hevonen kuristu edes päätään alas laskemalla. Kaulakappale on muutenkin loimen kanssa hyvä, se pysyy koko ajan paikallaan eikä valu alemmas ja hevosella on tilaa liikkua. Loimi on muutenkin ihanan lämmin ja oikeasti vedenpitävä. Väri oli vain mustana, mutta mustahan on ihan normaali perusväri joka sopii kaiken kanssa. Mutta täysin tyytyväinen olen tähän loimeen ja varmasti Mossekin. Vielä piti sitten tilata aikaisemmin Eskadronin este/yleishuopa tuohon estesatulaan mikä meillä on, kun ei ainuttakaan sellaista meillä aikaisemmin ollut. Samalla tilasimme myös Eskadronin Platinium - riimun mustan värisenä. Sekä riimu että huopa kuuluvat tuohon samaan Platinium-sarjaan. Nämä tilasimme Horsepron kautta. Ja voi että kuinka ihanaa, joustavaa ja pehmeää materiaalia tuo riimukin on! Tykkään
!

Blogger alkoi näköjään sekoilemaan tekstien asettelun kanssa... (myöhempi korjaus: eipäs alkanutkaan!) Enkä jaksa alkaa tappelemaan vastaan, joten saa nyt tämän kerran olla. Tähän loppuun laitan vielä kuvat. Ai niin, jos jollakulla on etsinnässä tai tarvetta isommalle, muhkummalle ja leveämmälle hevoselle loimea, niin ehdottomasti kannatan tuota Amigo Stock Horsen työhevosen loimea! Sehän on suunniteltu juuri tuon muotoisille hepoisille. Linkki loimen Callisto Horsen sivuille.


Linssilude.


Tuossa näkyy nyt sitten vielä nämä kolme ostettua tavaraa, joihin kaikkiin olen kyllä tyytyväinen. Riimusta vielä sanottakoon, että siinä on turvan päällä molemmin puolin kolme ihanaa kirkasta koristetimanttia. Saa vaan nähdä, kuinka kauan ne paikallaan pysyvät. Ja itse asiassa ei edes haittaa vaikkeivat ne pysyisivät, ei haittaa vaikkei riimussa olisi ollut yhtään timanttia. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!