keskiviikko 21. marraskuuta 2012

108: Piha kuin luistinrata

Samaa jatkunut edelleen... Kaikki on niin liukasta kuin voi olla. Ulkona on päälle neljä astetta lämmintä, mutta silti ei ole lumet sulaneet pois. Kaikki on muuttunut vain jääksi, jonka päällä vettä liukasteena. Tätä samaa on jatkunut jo tovin, ja uskon, että tätä jatkuu vielä hyvän aikaa. Ei vain tunnu kivalta ollenkaan, koska kenttäkin on niin liukas ettei siellä pysty menemään, vaikka osittain kentällä on joistain pienin kohdin sulanut kaikki lumi ja jää pois ja hiekkakin on näyttäytynyt esille. Muutenkin kun tämä talvi tuli niin aikaisin ja surkeat kelit sen mukana, on meidän ratsastelut Mossen kanssa menneet ihan pipariksi. Vain muutamia päiviä kerrallaan aina joissain kohdin viikkoa on saattanut olla hyvät kelit ratsastaa kunnolla treenaten esim. pohkeenväistöjä.

Kesällä kaikki oli niin helppoa, pääsimme Mossen kanssa aina kunnolla hommiin ja välillä pystyimme tietysti ottamaan rentoa yhdessä oloa. Nyt ratsastelut on suurimmaksi osaksi ollut "kevyempää työskentelyä". Ja tästä syystä Mossekin niinä päivinä, milloin pääsimme treenaamaan, ei aluksi toiminutkaan niin hyvin kuin ennen. Esimerkiksi pohkeenväistöissä minun meni vähän aikaa saada Mosse kulkemaan halutulla tavalla eteen ja sivulle päin. Mutta pienen hetken jälkeen Mosse toimii taas kuin unelma! Mutta tätä se teettää tämmöinen ärsyttävä, ilkikurinen alkutalvi/syksy... Uudenvuoden jälkeenhän kelit muuttuvat kivoiksi, aurinkoisiksi ja hyväkuntoiseksi. Eli silloin ei pitäisi tulla ongelmia ratsastettavuuden suhteen, mutta nämä kuukaudet mitkä ovat takana ja vielä mitkä ovat edessä niin ei hiisiläinen miten turhauttavaa!

Valmennuksetkin ovat tiedossa 1- ja 2. päivä joulukuuta, joihin otimme ennakkovarauksen. Jos tuo kenttä nyt vain tulisi kuntoon siihen mennessä, niin olisipa ihan huippua päästä taas hiomaan ruostuneita taitoja. Saas nähdä miten käy, mutta kaikki varpaat ja peukut pystyyn, että pääsisimme osallistumaan valmennuksiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!