sunnuntai 18. marraskuuta 2012

106: Blogin päivittelyä...


Nyt on taas jäänyt postaillut ihan toisaalle. Täytyy kyllä vähän skarpata itseäni ja alkaa tännekin kirjoittelemaan paljon useammin, aivan kuin ennen vanhaan. Nyt kun selailin viime kesän postauksisa toukokuusta lähtien, oli niitä ihanaa lueskella. Sieltä löytyi vaikka mitä jännää ja todella kivoja kuvia, joiden olemassa oloa en edes muistanut. :D On olemassa myös kuvia, joita en ole blogissani julkaissut ollenkaan.  Näistä kuvista oli joskus tarkoituksena aina tehdä postauskin, mutta sekin homma jäi sitten jonnekin unholaan. Uusia kuvia / videoita en ole edes lähipäivinä ottanut laisinkaan, koska jo arkena on niin hämärää kun tulen koulusta ja sitten kun lähden ulos tallihommiin, on jo pimeää. Eikä pimeässä oikein kuvia oteta, vaikka meillä on kentän valotkin jotka ovat todella hyvät. Viikonloppuisinhan minulla tosin on aina aikaa valoisan sään aikana puuhastella, joten niinä päivinä voisin tästä lähdin ottaa kamerallakin uutta, kivaa materiaalia!

Nytkin on jo niin moni postaus jäänyt kuvattomaksi tai muuten vain pelkäksi tekstipostailuksi. Kysymyspostauksen jälkeen ajattelin, että voisin tehdä jonkin mietepostauksen/erikoispostauksen missä kertoisin oman näkökantani jostain asiasta. Niin, sitten kysymyspostauksen jälkeen. Joskus sen jälkeen. :D Nyt odottelen kyllä vielä että tulisi lisää kysymyksiä, että kysymyspostauksessa olisi järkeä. Jo nyt on kysymyksiä ihan kivasti tullutkin, kiitokset teille siitä! Mutta lisää odottelen vieläkin. Tässä on kuitenkin nyt mennyt jo useampi päivä siitä, kun teillä on ollut mahdollisuus kysyä kaikkea mitä ikinä päähän juolahtaakaan.

Blogiani ajattelin myös päivitellä tässä joku päivä. Lähinnä muokkaisin minun sekä Mossen esittelysivut uusiksi. Vielä en ole niille ehtinyt kummempia tehdä, ja toinen niistä on keskeneräinenkin tällä hetkellä... Blogin ulkoasun vaihdettuani tässä jo hyvä aika sitten kerroin, että tausta ei olisi pysyvä. No, taisi se sittenkin jäädä pysyväksi, nimittäin Blogger ei vain antanut ladata omaa taustakuvaa kaikkienkaan keinojen jälkeen mitä olen kokeillut. Onneksi tämä nykyinen tausta ei nyt niin paha ole, joten eiköhän se saa luvan kelvata!

5 kommenttia:

  1. Onko ihan liikaa pyydetty, jos kysymyspostaus tulisi videona?
    Tai niinkuin jotkut tekevät, että osa kysymyksistä videolla ja osa tekstillä, näin videosta ei tulisi liian pitkä. :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä!!! :))

    VastaaPoista
  3. Ei ole liikaa pyydetty. :) Idea kuulostaa oikein kivalta, ja tulisi samalla vaihtelua blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla! :)

      Täytyy muuten sanoa, että blogisi on oikein kiva. Vaikka ei olisi kuvia, niin tekstejä jaksaa aina lukea innolla ja mielenkiinnolla. Ja olet tosi hyvä ratsastaja ja Mosse vaikuttaa ihan superihanalta. :)

      Poista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!