tiistai 18. joulukuuta 2012

125: Haaste


Sain haasteen. Teen haasteen, mutta olen pahis ja rikon sääntöjä, enkä jaksa tällä kertaa haastaa neljää muuta blogia... :D Toki jokainen saa tämän saman kyselyn tehdä, jos haluaa, mutta itse en vain jaksa nyt alkaa miettimään, että ketä tässä pitäisi alkaa haastamaan.

Pikaisesti Mossen kuulumiset tältä päivää. Pakkanen oli vielä kotiin tullessani ihan siedettävissä lukemissa, jolloin olisin lähtenyt ratsastamaan Mossella ihan kevyesti villaloimi päällä ja ilman satulaa jaloittelu mielessä. Mutta pakkanenpa kiristyi sillä välin, kun piti odotella tunti Mossen päiväkaurojen syönnistä, joten ratsastelusuunnitelmat meni pipariksi. Eli tälle illalle ei ollut muuta kuin tallihommia ja nyt pitäisi päntätä vielä viimeiseen kokeeseen ja sen jälkeen saa hengähtää joululoman myötä!

1. Miksi aloitit blogin pitämisen?
 » Heti Mossen ostettuamme ajattelin alkaa pitämään blogia, koska jo vähän ennen Aatun kuolemaa minulla oli jo blogi pystyssä, mutta mitään en sinne ehtinyt kirjoitella... Joten, blogihomma jatkui sitten Mossen myötä. Pidän blogini kirjoittamisesta, se kokoaa välillä omat ajatuksenikin ja jotenkin on vain mukavaa jakaa elämäämme muillekin, eritoten Mossen entiselle omistajalle, joka pystyy täältä käsin seuraamaan Mossen kuulumisia!

2. Oletko kilpaillut/ millä tasolla kilpailet?
» Olen käynyt yhdissä koulukisoissa, ratsastin perusmerkin kouluohjelman sijoittuen 2. sijalle ja helppo C-luokan sijoittuen 5. sijalle. Seuraavana kesänä haluaisin alkaa kisailemaan useamminkin.

3.Kuinka kauan olet ratsastanut?
» Ratsastuksen aloitin syksyllä silloin, kun olin 10-vuotias. Eli vuonna 2009. Eli kai minä sen päälle neljä vuotta olen jo harrastanut. 

4. Koulu vai esteet?
» Kouluratsastastus kouluhevosella, totta kai.

5. Valmennus vai kilpailut?
» Molemmat.

6. Hevonen vai poni? Perustele.
 » Hevonen. Olen aina toiminut hevosten kanssa enemmän, varsinkin kun sain jo 11-vuotiaana ensimmäisen hevoseni ja sen jälkeen olen oikeastaan vain oman pollen kanssa touhuillut. Isokaan hevonen ei tunnu enää isolta, paitsi ehkä jokin 180 säkäinen jytky clyesdalenhevonen saattaisi olla isompi. :D Mutta esim. Mossen kokoiset hevoset tuntuvat ihan normaalikokoisilta. Itse pidän hevosista niiden mukavan luonteen takia sekä ratsastaessa hevosten liikkeet ovat suuremmat ja mukavammat, kuin ponin pienet töpöttely askeleet. :D

7. Onko sinulla ollut hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?
» Oma heppa.

8. Oletko hypännyt maastoesteitä? Mikä niissä kiehtoo?
» En ole hypännyt maastoesteitä, mutta olisihan sitä kiva kokeilla. :) Jos sitä ensi kesänä väsäisisi jonnekin...
 
9. Lempihevosrotusi?
» Arabit nyt ainakin ja varmaankin tuo hannover. Andalusianhevoset ja lusitanot ovat olleet aina jotenkin uljaita ja kauniita, samoin friisiläinen.

10. Korkein hyppäämäsi este?
» 100 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!