maanantai 25. kesäkuuta 2012

022: Uusi banneri sekä uusi ulkoasu!

Eli nyt sain tehtyä blogiini aivan uuden ilmeen! Tein uuden bannerin, joka toivottavasti miellyttää teidän kaikkien silmää. Menihän minulla aikaakin tuon bannerin tekemiseen, vaikkei se niin hankalaa olekaan toteuttaa. Kokeilin hirveän paljon erilaisia vaihtoehtoja ja erilaisia bannereita erilaisilla kuvilla, ja niistä sitten koitin valita parhaimman, ja tässä tuli lopputulos! :)

Ulkoasun tein toki bannerin mukaan. Väriteemana on nyt tälläinen hentoinen ja kaunis roosa/ruskea sävy. Minä itse pidän juuri noista sävyistä ehkä eniten, en tiedä miksi. Jotenkin vain tuntuu, että nuo värit ovat kuin minulle tarkoitettu!

Taidan myös kohta puolin uudistaa esittelysivut... Jotenkin en vain tykkää noista entisistä, joku niissä nyt vain mättää, vaikka kyllähän ne menettelee, ainakin nyt hetken aikaa, ennen kuin saan paranneltua ne!

Nyt vain toivonkin uutta kommentia ulkoasustani, muistathan kertoa mielipiteesi? Vastaa myös sivun oikealla löytyvään kyselyyn, rehellisesti!

6 kommenttia:

  1. ulkoasu on tosi kaunis, tosin nuo lehdet on ehkä vähän syksyiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, lehdet ovat hieman syksyiset, mutten löytänyt parempaa taustaa, joka sopisi tähän värimaailmaan. :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Bannerin teen monen ohjelman kautta, saatan muokkailla ensin koneen omalla ohjelmalla itse kuvaa, jonka jälkeen Gimpilla siirtelen ja yhdistelen kuvat paikoilleen, sitten vaan picmonkey.com:issa olen viimeistellyt tekstejä ja joitain yksityiskohtia myöten. :D

      Poista
  3. Tosi kiva banneri. :) Mullakin on näköjään joku rakkaus tätä väriä kohtaan. :D

    VastaaPoista

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!