tiistai 5. kesäkuuta 2012

008: Capture the moment after rain

Kesässä kaikki toivovat lämmintä ja aurinkoista säätä. Vilvoittava kesätuuli tuo virkistystä kuumaan päivään. Hellepäivänä on myös mukavaa saada lyhyt ja raikas sadekuuro. Tuommoinen on unelma kesä, mutta mikään ei voi olla ikuista, eikä mikään voi olla jatkuvaa.

Mutta tämän päivän "kesä" ei tuntunut kesältä laisinkaan, ei ollenkaan. Lämpötila alle kymmenen astetta sekä koko päivän on ollut sateista ja kosteaa. Mutta oikeastaan tämmöisetkin päivät kestää, sillä lohdulla, että vielä ne lämpimät kesäpäivät tulevat! Täällä pohjoisemmassa Suomessa kevät on muutenkin ollut jo niin myöhässä, eikä tämä tämmöinen kylmä ja kolea sää auta yhtään sen etenemiseen. Ainutkaan luonnonvarainen kukka ei ole kukkinut. Puiden lehdet ovat vielä olemattoman pienet. Niittyjen heinäkin ovat vasta lyhyttä kortta. Ainoa mahtava puoli tässä on se, että on yötä päivää valoisaa!

Sadesään jälkeen, oli kesä, syksy tai talvi (talvella toki lumisade) luonto on kauneimmillaan. Luonnon omat vesipisarat kimaltelevat kauniisti auringonvalon loisteessa verhoten kasvien lehdet. Hämähäkin verkot voivat osalla tuottaa kammoksuntaa, mutta sateen jälkeen ovat nekin mitä kauneimmat! Aivan kuin ne olisivat kudottu pienestä helmilangasta... Capture the moment after rain, before you lose it. Ota hetkestä kiinni, ennen kuin menetät sen. Tässä tapauksessa kamera esiin ja kuvaamaan, niin saat kauniita luontokuvia!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!