maanantai 11. kesäkuuta 2012

012: Kengät irtoilee aina vähän väliä

Tänään oli sellainen todella, hyvin normaali päivä. Ajattelin tässä koko pitkän päivän, etten taida jaksaa kirjoitella blogiini tänään mitään, huomenna sitten. Jotenkin meinasin jo päivemmällä alkaa tänne tekstiä kirjoittamaan, mutta sitten ei inspannutkaan ja jätin asian sikseen. Yleensä illalla minulla aivotkin jotenkin paremmin pelaa, saan päivän tapahtumat ja ajatukset koottua yhteen kasaan ja kirjoitettua ne siten tännekin.

Ratsastelut sujuivat mainiosti Mossen kanssa joskus ennen puolta päivää, poika oli todella leppoisa ja rauhallinen hoidettaessa sekä satulasta käsin. Vedettiin aika rennot koulutreenit, vaikka kyllähän me töitäkin tehtiin! Aika perus juttuja, asetuksia ja taivutuksia, vähän väistättävää pohjetta sekä kevyttä laukkatyöskentelyä. Oikein tyytyväinen olen tämän päivän saldoon, ei tehty tällä kertaa mitään temppuja, mutta perusasiat sujuivat kaikki vallan mainiosti, mihin todellakin olen tyytyväinen. :)

Tänään oli muutenkin - ja on edelleenkin, mahtava lämmin ja aurinkoinen päivä. Mosselle syöttelin paljon pellolta keräämiäni keltaisia voikukkia, josta Mosse oli oikein mielissään! Nämä kukat taisivat Mossesta maistua oikein maukkaille, niin hotki ne kerralla suuhunsa ja olisi koko ajan halunnut lisää.

Otsikkoon viitaten nyt iltatalliin lähtiessäni hakemaan Mossen karsinaan, odotti suoraan portilla minua iloinen yllätys. Kenkä. Irtonainen. Mossen irtonainen kenkä. Voi ei, siinä tajusin että Mosselta oli kenkä lähtenyt irti vasemmasta etujalasta.

Eihän kengän irtoaminen vakava asia ole, se nyt vain kun Mossella ei pysty ratsastamaan ilman kenkää ja  tämä Kuusamon kengittäjien tilasto ei ole mitä suurin, ehkä Kuusamossa on minun tiedossani vain kaksi paikallista kengittäjää, loput tulevat tekemään isompia keikkoja lähi paikkakunnilta.

Nyt tässä vain huolettaa hieman se, että mistäs me Mosselle kengittäjä saadaan? :D Valmennuksetkin kun olisivat tänä viikonloppuna tiedossa... On meillä kyllä yksi vakkari kengittäjä täältä Kuusamosta, hän kävi kenkäämässä edellisenkin hevosemme aina. Ja tällä Aatulla tippui kengät jalasta vähän väliä, niin villi ja pomppiva arabi se oli.

Joten jospa saisimme Jaanan kenkäämään Mossenkin tässä mahdollisimman piakkoin, vaikka hänellä vähän kiireistä nyt onkin kun hänelläkin on oma elämänsä.

Sen verran laiska olen ollut tänään, etten yhtään kuvaa jaksanut kameralla ottaa, vaikkakin kuvaamisen aiheita olisi ollut todella monta, näin hienona päivänä varsinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetähän terveisesi alla olevaan kommenttiosioon!